четвер, 11 грудня 2008 15:02

Пошукова служба "ГПУ"

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете відсилати ваші листи та фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу і контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище,  будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.


Поротова (Боровікова) Тетяна Михайлівна шукає Кононенко Тетяну, 1961 р.н.

"Шукаю свою троюрідну сестру по лінії мого діда Баєнка Олексія Акимовича, 1912 р.н. Востаннє ми бачилися влітку 1969 року в с. Іванівка Білопільського р-ну Сумської обл. У мого діда була сестра Домка, а в Домки донька Марія. Вона — мати Кононенко Тетяни, ще в них була старша сестра, як звати — не помню, і молодший брат — Василь. Хотілося б дізнатися як склалася їхня доля, і зустрітися".


Синчишина Світлана Валентинівна розшукує Синчишина Олега Анатолійовича, 1964 р.н.

"Шукаю сина. Я із дитбудинку, вийшла заміж, жила із батьками чоловіка, нічого свого не мала. Ми жили у Вінницькій обл., Могилів-Подільский р-н. Я їм не подобалася, вони морили мене голодом, знущалися. Коли сину було 3 роки, мене все-таки вигнали, а сина не віддали. У 1967 році я поїхала в Климовичі до подруги по дитбудинку. Писала листи, але відповіді не було. Я ні в чому перед сином не винна, він моя єдина дитина. Це фото я завжди носила із собою".


Охонченко (Козловська) Валентина Олександрівна шукає Бричко Домну, 1941 р.н.

"Шукаю родичів по лінії мами на прізвище Бричко. Моя бабушка Агафія Бричко із села Петрівка Жмеринського району Вінницької області. У неї була рідна сестра Домна Бричко. Після того, як моя бабушка вийшла заміж (чоловік — Пастухов Олександр, теж із цього ж села) і виїхала із рідних місць, зв"язок припинився. Хочеться знати родичів із тих місць".


Березовська Зоя Дорофеєвна шукає Юрєвих Марію та Зою

"Шукаю племінниць. Родилися вони в кінці 20-х років у Вінницькій обл., Томашпільский р-н, с. Стіна. Може, залишилися родичі в селі?"


Токарев Вячеслав Павлович шукає Гнатенко Володимира, 1964 р.н.

"Разом проходили службу в Південній групі військ (Угорщина). Проживали у війському містечку п.п.61500 м. Естергом-Кертварош. Я перевівся в іншу частину, а батьки Володі проживали у Вінницькій області. Можливо, після закінчення служби повернувся до них".


Паламарчук Василь Антонович шукає Паламарчука Дмитра Антоновича, 1940 р.н.

"Шукаю брата. Він сидів у тюрмі у Вінниці. 1970 року приїжджав додому після звільнення в село Руданське Шаргородського р-ну Вінницької обл. Більше звісток про нього не було".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі