четвер, 25 вересня 2008 17:19

Пошукова служба "ГПУ"

Вахідова (Канцур) Тетяна Миколаївна розшукує Лудан (Гінькіневу) Тетяну Миколаївну, 1943 р. н.
"Шукаю близьку подругу. Вона жила у Вінницькій області, Крижопільському районі, с. Ольшанка. У 1964 році закінчила будівельне ПТУ N16 в Одесі. Приблизно з 1966 по 1984 рік її прізвище було Гінькінева (перший шлюб). Таня працювала на кондитерській фабриці. У 1985 році поїхала до другого чоловіка. Може, у селі Ольшанка знають, де вона зараз".

Бондарева (Кузьменко) Валентина Василівна шукає Мельник Ганну, 1947 р. н.
"Шукаю двоюрідну сестру. Не бачилися 43 роки. Вона проживала у Вінницькій обл. Ямпільському р-ні, с. Клембівка. Прізвище Мельник — по чоловіку".

Магжанова Світлана Жияншинівна розшукує групу "Пошук" із Козятинської школи-інтернату
"25 жовтня 1984 року брату мого батька Магжанову Сапулату прийшов лист із Козятина, зі школи-інтернату: "Пишут Вам члены группы "Поиск", учащиеся школы-интерната им. героя СССР В.Н. Подгорбунского. Мы узнали, что из близких родственников Магжанова Ануара остались Вы. Ваш брат, храбрый танкист, погиб 1 января 1944 года в Винницкой области. Он похоронен в поселке Липовец". На жаль, ми не змогли виїхати на могилу Ануара. А мого батька й дядька вже немає в живих. Хочемо дізнатися, чи існує ще група "Пошук", щоб налагодити контакт. Може, відгукнуться жителі Липовця, які знають де саме могила нашого дядька Магжанова Ануара".

Слєпих Василь Єгорович шукає Редько Аліма Олексійовича
"Прошу допомогти розшукати двоюрідного брата, якого не бачив 10 років. Він проживав у м. Вінниця по вул. Стахурського, 74, кв. 19".
Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі