четвер, 21 серпня 2008 20:47

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете відсилати ваші листи та фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.



Черкасова Наталя шукає родичів Калиновського Ігоря Миколайовича із села Велика Кісниця Ямпільського району.

"Ігор зараз у Санкт-Петербурзі, без документів і житла. Йому потрібна медична допомога. Він хоче повернутися додому. Ігор каже, що приїхав у Петербург на заробітки. Тут його сильно побили, забрали документи. Він живе в нашому під"їзді. Необхідно знайти родичів, щоб відновити документи та відправити його додому. Він погано говорить, бо має серйозні травми".


Підгурська Катерина Миколаївна шукає Цихоцьку Неонілу Василівну, 1971 р. н.

"Допоможіть знайти однокурсницю. Вона народилася в селі Лиса Гора Іллінецького р-ну. Із 1986 по 1989 рік ми навчалися в Брацлавському сільгосптехнікумі й жили в одній кімнаті. Після закінчення Неля працювала в селищі Оратів у колгоспі "Більшовик". Десь у 1990–1991 роках вийшла заміж і змінила прізвище. Я неодноразово писала листи в село Лиса Гора до родичів, але відповіді не було. У наступному році буде 20 років після закінчення технікуму. Хотілося б зустрітися".



Мельникова (Савіних) Світлана Анатоліївна шукає Миру Марію Григорівну.

"Шукаю тьотю — сестру моєї мами Савіних Олександри Григорівни. Після розпаду СРСР проживала у Вінницькій області, Ямпільському районі, с. Качківка, вул. Леніна, 100".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі