четвер, 14 серпня 2008 17:38

Пошукова служба "ГПУ"

Ви можете надсилати ваші листи й фотографії на адресу редакції. Не забудьте вказати зворотну адресу й контактний телефон. Якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницька газета по-українськи", вул. Некрасова, 25, Вінниця, 21007.



Контаністова-Мірошкіна Лідія Олександрівна розшукує Дофмана Михайла Давидовича, 1929 р. н.:

"Шукаю друга юності. Міша після Саратовського індустріального технікуму працював у Вінниці в дитбудинку майстром по виробничому навчанню. Хотілося б знать, як склалася його доля".



Мороз Любов Михайлівна розшукує Євгена:

"Поможіть знайти родича. Мої дядя і тьотя із Бершаді не мали дітей і хотіли взяти опікунство наді мною. Але тьотя настояла, щоб взяти під опіку племінника зі свого боку, з Одеси. У мене ніякої обіди на нього не було, ми тоді подружилися. А потім наші дороги розійшлися, і де він зараз — не знаю. На жаль, не пам"ятаю його прізвища, знаю тільки, що він жив у місті Бершадь.



Осипова (Заїкіна) Тетяна (Таїсія) Іванівна розшукує Заїкіна В"ячеслава, 1942 р.н. та Заїкіна Івана Якимовича, 1910 р.н.:

"Шукаю батька й рідного брата. Вони після війни десь у 1946–1947 роках виїхали на Вінниччину з Росії. Може є якійсь родичі — відгукніться!"

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі