четвер, 31 липня 2008 20:03

Пошукова служба "ГПУ"

Листи про пошук людей на території Вінницької області надсилайте на адресу: редакція "Вінницької газети по-українськи": вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007. Якщо в оголошеннях побачили знайоме прізвище, повідомте цю людину або редакцію.



Олександр Михайлович Омельченко шукає Анатолія Володимировича Сененка:

"Мій друг народився при Юзефо-Миколаївському цукрозаводі Козятинського району. Ми разом училися в 1983–1987 роках у Іллінецькому технікумі. Потім служили в армії, переписувалися. Але зв"язок обірвався. 2007-го в нас у технікумі була зустріч. На жаль, Толя не приїхав. Ми вирішили познаходити всіх одногрупників".



Анатолій Унгурян розшукує Василя Унгуряна, 1952 р. н.:

"Я живу в місті Вільянді, в Естонії. Допоможіть знайти мого батька Василя Михайловича. Знаю, що він проживає на Вінниччині".



Юлія Анікіна шукає Аллу Француз:

"Допоможіть знайти одногрупницю, яка жила в селі Джурин Шаргородьского району Вінницької області. Ми разом училися в Житомирському педінституті в місті Коростишів".



Валентина Григорівна Полякова розшукує Галину Єфремівну Бойко:

"Хочу знайти подругу по Дніпропетровському горному інституту. Знаю, що вона проживала в селі Сальниця Хмельницького району Вінницької області. Уже пройшло 45 років із дня закінчення інституту. Кожні 5 років наші однокурсники збираються разом у Дніпропетровську, а Галина ні разу не приїжджала. Хочеться дізнатися про її долю і передати привіт від усіх, із ким вчилися".



Шукають Ліду Манченко чи її сина Руслана:

"Допоможіть знайти Руслана, сина мого покійного батька. Знаємо, що у Вінниці, на вул. Ілика проживала Ліда Манченко, в неї народився син Руслан од нашого батька. Востаннє ми були у Вінниці 1982 року. Ми живемо в Росії, в Єкатеринбурзі. Хочемо знайти брата".



Антоніна Юріївна Татарикова шукає Лесю Валеріївну Юніну, 1983 р. н.:

"Хочу знайти подругу. Може, вона вийшла заміж і змінила прізвище? Леся жила в місті Горлівка Донецької області, вчилась у школі N17. 2000 року Леся переїхала у Вінницьку область у якесь село. Вона писала, що поступила в медучилище у Вінниці. Може, хтось учився разом із нею? Ще вона збиралася виходити заміж, жениха звали Сергій. Ми вже 8 років не спілкуємося, адресу я втратила. Зараз живу в Німеччині".



Валентина Іванівна Казакевич розшукує Казакевича, 1938 р. н.:

"Шукаю рідного брата. Про його існування дізналася в 2006 році. Як його звати — не знаю, по батькові як і мене — Іванович. Він народився у 1938-му в Карагандинському таборі НКВД СРСР. У 1941 році наш батько Іван Микитович вивіз його із того табору у Вінницьку область, чи то в Погребище, чи то в Турбів. Ці містечка розташовані поряд. Ми жили там разом — тато, мама, я і брат. У 1942-му ми з мамою виїхали в Росію, а батько з братиком залишилися у Вінницькій області. Дуже прошу відгукнутися когось із родичів мого батька та брата".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі