четвер, 26 червня 2008 19:39

Пошукова служба "ГПУ"

Редакція "Вінницької газети по-українськи" друкує листи людей, які хочуть знайти рідних та близьких на території Вінниччини. Ви можете надсилати листи та фотографії на адресу редакції.  Вкажіть зворотну адресу й контактний телефон. Ми з вами зв"яжемося, коли людина відгукнеться.

Якщо ви побачили знайоме прізвище, будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте в редакцію: Пошукова служба "ГПУ", редакція "Вінницької газети по-українськи", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007.


Мних Іван Юрійович шукає родичів із Немирівського району

"Дуже хотілося б завдяки газеті, щоб відшукалися і відгукнулися мої рідні мама й тато, а можливо, інші родичі на прізвище Мних, які проживали 1974 року в селі Бондурівка Немирівського району. Якщо вам відомо щось про маленького хлопчика Мниха Івана, звертайтеся в редакцію. Адресу й телефон я залишаю там".


Маклашевська Ніна Миколаївна шукає Петрова Юрія Прокоповича, 1940 р. н.

"Петров жив із родиною в Кишиневі. 1996 року він переїхав на постійне місце проживання у Вінницю. З того часу зв"язок із ним втратили".



Ловренюк Анелія Францівна розшукує Ловренюк Ольгу Анатоліївну

"Допоможіть мені знайти мою онучку. У Краснодарському краї син відпочивав у родичів мого чоловіка. Зустрів там дівчину. Зав"язалися стосунки. Син одружився, невістка народила доньку. Згодом стосунки зіпсувалися, і невістка з онучкою виїхали у Вінницьку область. Більше ми про них нічого не знаємо. Дуже хочеться, щоб донька побачила свого батька, який її дуже любить".



Іванов Ігор Юрійович шукає Зварича Миколу Івановича, 1968 р. н.

"Ми разом служили в Харкові, потім — у Барнаулі в 1986 — 1988 роках. Раніше я проживав у Казахстані, в місті Актау, колишнє Шевченко. Може, він згадає мене".


Міхеліна Галина Павлівна розшукує Козловського Павла Ігнатовича, 1912 р. н.

"Шукаю батька. До війни він жив у Винницькій області. Розумію, що його вже немає в живих. Може є якісь родичі".



Трофимчук Єлизавета Віталіївна розшукує Трохимчука Олександра Никифоровича, 1900 р. н.

"Шукаю всіх, хто знає мене, може знайдуться папині родичі, вони живуть на Вінниччині. Знаю, що в родичів ще є прізвища Антипові й Добровольські".



Ярська Ольга Тимофіївна розшукує Білоконь Аллу Миколаївну, 1967 р. н.

"Шукаю свою подругу, з якою втратила зв"язок у 1988 році. Тоді вона переїхала з родиною у Вінницю".



Калкатова Євгенія Іванівна шукає Недибалюк Ганну Іванівну, 1924 р. н.

"Жили в селі Слобода-Шаргородська Шаргородського району. Шукаю сестру, яка пропала в 1947 році. Поїхала за хлібом і не повернулася".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі