четвер, 22 травня 2008 20:25

Пошукова служба "ГПУ"

Редакція "Вінницької "Газети по-українськи" започатковує нову рубрику "Пошукова служба "ГПУ". Ми друкуватимемо ваші оголошення про розшук рідних і близьких людей, з якими втратили зв"язок. Надсилайте свої історії, фотографії, якщо є. Вкажіть зворотну адресу, і ми їх повернемо. Не забудьте про контактні телефони. Ми зв"яжемося з вами, коли людина відгукнеться.

Поки що друкуватимемо оголошення про пошук людей із Вінницької області. За два місяці можна буде надсилати листи, які друкуватимуться на всеукраїнських сторінках "Газети по-українськи". Можливо, вас цього разу не шукають. Та якщо ви побачили знайоме прізвище — будь ласка, скажіть тій людині чи повідомте до редакції. Листи пишіть на адресу: "Пошукова служба ГПУ", редакція "Газети по-українськи", вул. Некрасова, 25, м. Вінниця, 21007


Таузіна (Собченко) Наталія Арсентіївна розшукує Собченка Володимира Васильовича, 25.09.1953 р. н.

"Шукаю брата Собченка Володимира Васильовича. Проживав у Донецькій області в бабусі Золотухіної Ксенії Григорівни. Коли вона померла, у 1980 році Володя виїхав до Вінниці. Ще є брат, тоді його звали Слава. Його всиновила інша сім"я. Де він тепер — я теж не знаю.

16 січня 1969 року суд м. Сніжне Донецької обл. позбавив нашу матір Собченко-Михайлову Тетяну Миколаївну батьківських прав. Дуже хочу знайти братів. Був ще брат Валера — 19.02.1957 р. н. Він дитиною згорів на шахті, його хоронила наша школа-інтернат. Там ми з ним училися. Я тоді була у 3 класі".


Іванова Наталія Вікторівна шукає Бондаренка Анатолія, 1957 р. н.

"Зовсім недавно дізналася, що батько, який мене  виховував — не мій рідний. Дуже хочу познайомитися зі справжнім. Він працював на атомній станції в місті Сосновий Бор Ленінградської області в 1985 році. Був одруженим, мав доньку Машу. Вона старша за мене приблизно на 2–3 роки. Після того як я народилася, він знову одружився і поїхав у Вінницьку область. Там проживають його батьки".

Мойсенко (Луценко) Лідія шукає Караянова Анатолія Дмитровича, 1937 р.н.

"П"ять років тому пропав мій двоюрідний брат. Народився і жив у Маріуполі. Думаю, що він може бути у Вінницькій області".


Чебикіна (Баканова) Ольга Володимирівна шукає Старосту Степана Степановича, 1963 р. н.

"Шукаю друга. Ми познайомилися в кінці 1980 років в селі Нагорне Челябінської області. Степан служив у військовій частині N63330 старшим лейтенантом. Потім його перевели в Україну. Там він одружився. Бачилися останній раз в 1994–1995 роках. Він сказав: "Піду з армії, у бабки в Вінницькій області є дом, поїду туди".


Шаповалова Олена Віталіївна шукає Нієвіну Віру Iванівну, 1948 р. н.

"Шукаю свою тітку, рідну сестру мого батька. Вона народилася 23 лютого 1948 року у Брацлаві Вінницької області. Моя бабуся залишила доньку своєму чоловікові Нієвіну Івану, коли їй було 1,5 роки".


Швидкова Тамара Едуардівна шукає Генцлер Оксану та Генцлера Едуарда.

"Мої батьки розлучилися, коли мені було 4 роки. Папа поїхав на батьківщину, в Україну. Ми переписувалися. Там он женився другий раз, народилася моя сестра Оксана. Коли вона підросла, ми з нею також переписувалися. Потім Оксана вийшла заміж, народила доньку. Зв"язок підтримували до 1991 року. Вони жили в селищі Свидова Мурованокуриловецького району Вінницької області. Під час розвалу Союзу зв"язок обірвався. Після одруження в неї залишилося прізвище батька. На фото Оксана й мій батько Едуард".

Зараз ви читаєте новину «Пошукова служба "ГПУ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі