четвер, 26 червня 2008 19:37

Покататися три хвилини на човнику можна за 5 гривень

Автор: фото: Артур КОЛЕСНИК
  12-річна Аня та 6-річна Дарина катаються на човні у штучно зробленому басейні
12-річна Аня та 6-річна Дарина катаються на човні у штучно зробленому басейні

У Вінниці майже 20 атракціонів для літніх розваг. Один із них розташований неподалік пам"ятника Коцюбинському.

3-річний Кирило з"їжджає з атракціону "Хвиля" — надувної гірки заввишки до 10 м. За лічені хвилини він сідає за кермо дитячого авто. Керувати хлопчик любить понад усе.

— Він у мене швидкий, енергійний, — каже мати Кирила Анжела Антощук, 35 років. — Йому, як будь-якій здоровій дитині, треба випліскувати енергію. Тому ми з ним відвідуємо такі атракціони.

Кирило кілька хвилин катається на авто. Видно, що покатався б ще, але мати бере його за руку й зі словами "Кирилл, пора" веде додому.

Черги на атракціони немає, але пустувати їм не доводиться.

Підбігають дві дівчинки. Спочатку вони катаються на човнику, потім ідуть на "Хвилю", згодом весело плигають на батуті "Черепашка" й їздять на авто.

— Нам більш за все нравиться спускатися з цієї горки, — каже 6-річна Даша й показує на "Хвилю". Її думку підтримує Аня, 12 років.

Розважальний комплекс працює щодня з 11.00 до останнього клієнта.  Увечері на атракціони приходять дорослі, які хочуть спуститися з гірки чи покататися на човнику.

— В основному це молодь, — каже касир Дмитро Казаков, 21 рік. — Покататися три хвилини на човнику чи машинці можна за 5 гривень, 10 хвилин на "Хвилі" коштує 10 гривень, 5 хвилин на батуті — 5. Для дорослих є тир: 20 пострілів — 10 гривень. Якщо комусь із 20 пострілів вдається збити 15 бляшанок, то дитина може безкоштовно порозважатися на одному з атракціонів на вибір.

У районних центрах області атракціонів на зразок вінницьких немає. Діти граються на майданчиках. У Немирові вони розташовані на території санаторію "Авангард", у Козятині — в парку.

Зараз ви читаєте новину «Покататися три хвилини на човнику можна за 5 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі