четвер, 10 липня 2008 15:03

Побилися колишній і нинішній мери

6 липня по обіді до міського голови Могилева-Подільського 43-річного Миколи Саволюка подзвонила директор місцевого комунального підприємства "Скорбота" Тетяна Фіщенко.

— Сказала, що їм якийсь чоловік стіни виламує, — каже мер Михайло Саволюк. — Я викликав наряд міліції і побіг туди. Там справді якийсь чоловік довбав ломом стіну. Попросив його вийти. Аж раптом влітає Петро Бровко, мій попередник на посаді міського голови. Кричить, що я собі дозволяю, начебто це його приміщення. А потім кулаком мені в обличчя.

Михайло Олександрович каже, що не збирався відповідати на удар.

— Я — кандидат у майстри спорту з багатоборства, був чемпіоном області, але ж при виконанні... — пояснює Саволюк. — А потім подумав: Луценко ж поставив на місце Черновецького. Скрутив руку Бровку і передав міліціонерам, які якраз надійшли.

Петро Бровко у міліції показав документи про те, що приміщення "Скорботи" — власність його дружини.

— Років шість-сім тому дружина купила його в приватної особи, — каже Бровко. — Це Саволюку потрібен якийсь фон, бо не буде Бровка, не буде і його видно.

Дружина Бровка написала заяву про пошкодження приватного майна. Бо коли Саволюк заходив у приміщення, виламав монтировкою двері.

Петро Бровко був міським головою Могилева-Подільського 12 років. 2006-го програв вибори Саволюку. Нині має бізнес. Кажуть, конфлікт між нинішнім і колишнім мером триває понад три роки. Микола Саволюк звинувачував попередника у зловживаннях.

Зараз ви читаєте новину «Побилися колишній і нинішній мери ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі