пʼятниця, 11 травня 2007 07:06

По колесах авто випустили 16 куль

Шестеро молодиків у ніч на 1 травня поверталися з проводів до армії в селі Баланівка Бершадського району. Щоб пішки не йти через поля до своєї Цибулівки в Тростянецькому районі, сіли в авто 20-річного Олександра Молодожона.

Разом із водієм у салоні було семеро осіб. Усі напідпитку. На вимогу патрульної служби "Жигулі" не зупинилися. За словами інспекторів, їх ледь не збили. Почалася погоня. Міліціонери випустили по колесах 16 куль. Авто зупинилося. Пасажири вийшли з салону й попрямували додому. Серед них були дівчата. Документів при собі водій не мав.

— Дії правохоронців виправдані, — каже начальник дільничних Тростянецького райвідділу Олександр Комаров. — Невідомо, скільки лиха міг би накоїти п"яний хлопець.

Олександра Молодожона затримали на 15 діб.

— Родина Молодожонів нормальна, але їхній єдиний хлопчик — не ідеал. Не хотіла турбувати їх, але на Сашу в селі жаліються. То вікно в клубі розіб"є, то машиною по клумбам їздить, — розповідає сільський голова Цибулівки Тетяна Тесляк. — Його батько не працює. Мати в сільській школі робить технічкою.

Зараз ви читаєте новину «По колесах авто випустили 16 куль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі