четвер, 10 вересня 2009 18:38

Підірвали комбайн фермера

Уночі, 4 вересня, у дворі фермерського підприємства "Ланецькі", що в селі Плисків Погребищенського району, згорів комбайн.

— Його нагло підірвали! — стверджує власник техніки Ігор Ланецький, 33 роки. — Сторож розповів, спочатку щось зашипіло. Так, як шнур горить. А потім так бахнуло, що все село здригнулося. У будиночку сторожа аж двері відчинилися. Комбайн розлетівся, залишилося одне колесо. В корпусі дірки, як у решеті.

Ланецький написав заяву до міліції.

— Підозрюю, що це зробив один із моїх конкурентів, — продовжує. — У нього також є господарство у нашому селі. Два роки тому люди, що з ним співпрацювали, до мене почали переходити. 4 жовтня 2008 року він із своїми друзями 104 гектари мого ріпаку спортив — переорав. Міліція цю справу розслідувала. Господарський суд зобов"язав його виплатити мені 600 тисяч гривень. Досі грошей не повернув.

Комбайн "Клас Лексіум 560" фермер купив у червні цьогоріч.

— Брав його у кредит за 275 тисяч євро, — зітхає Ігор Ланецький. — Їду в Київ на фірму, де його купували. Вирішуватиму питання, як бути з боргом.

Правоохоронці встановлюють причини пожежі.

Зараз ви читаєте новину «Підірвали комбайн фермера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі