четвер, 26 червня 2008 19:27

Петро Починок убив пенсіонера шваброю

29-річний Петро Починок із села Криштопівка Іллінецького району намагався пограбувати 80-річного Івана Кравченка. Серед ночі чоловік вийняв шибку з вікна й відчинив двері будинку. Петрові бракувало грошей на подарунок співмешканці — 19-річній циганці Марії.

— Я поза його спину зайшов до хати, але дід прокинувся і пішов у двір, а через кілька хвилин вернувся, — розповідає після затримання підозрюваний. — Він мене побачив, щось закричав, ми стали битися. Тоді я схватив швабру і вдарив чотири рази по голові і два рази по спині. Но я не думав, що вбив його, а тільки прибив.

Після того Петро вийшов із хати й зачинив двері на зовнішній замок. Діда знайшли мертвим за три дні. Сусіди стверджують, що з помешкання нічого не винесли. У кімнаті залишилися сліди бійки.

Петра затримали в Кіровоградській області.

— Я 15 метрів не дойшов до тьощі, — каже Петро, маючи на увазі матір Марії. — Хотів її побачити.

Міліціонери знайшли скутер. Його чоловік узяв у кредит за паспортом, украденим у рідного брата.

— У селі люди кажуть, що попав він під поганий вплив, — бідкається мати Наталя Починок. — Може, він цей злочин зробив і сам не зрозумів, що зробив. Всі винуватять, що він із цією Марією проживав і вона його на це надоумила. Він же її слухав, більше нікого.

Петро Починок перебивався випадковими підробітками.

Зараз ви читаєте новину «Петро Починок убив пенсіонера шваброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі