пʼятниця, 16 травня 2008 17:47

Павла Табакова прийшов послухати хрещений батько

Автор: фото надане Павлом Табаковим
  Переможець ”Шансу” Павло Табаков: ”Ми уклали з Кондратюком ”джентльменську угоду”. Він кличе мене на програми, концерти, гастролі”
Переможець ”Шансу” Павло Табаков: ”Ми уклали з Кондратюком ”джентльменську угоду”. Він кличе мене на програми, концерти, гастролі”

11 травня переможець "Шансу" львів"янин Павло Табаков, 30 років, виступав із сольним концертом у вінницькому Будинку офіцерів. Його знають за хітами "Паранойя", "Тільки ти моя" та "Божественна рапсодія". Зала була майже повною. Квитки коштували 25–80 грн.

Підтримати похресника в його першому турі прийшов хрещений батько разом із родиною. Під час концерту Табакову постійно дарували квіти, а він запевняв зі сцени: "Це мої родичі!"

Як ти потрапив на "Шанс"?

— Два роки тому до Львова приїхав Ігор Кондратюк знімати "Караоке на майдані". Моя знайома Олеся Киричук (перемогла у "Шансі" 2006 року. — "ГПУ") запропонувала піти разом, щоб її підтримати. Але з натовпу ведучий обрав мене, а Олеся того разу так і не заспівала.

Чому ти не підписав контракт із Кондратюком?

— Я досі викладаю музику та вокал у львівській Фінансовій академії. Контракт підписати, це ніби одружитися, — сміється. — Ми уклали з Кондратюком "джентльменську угоду". Він кличе мене на програми, концерти, гастролі.

У дитинстві мріяв стати музикантом?

— Ні, археологом. Відпочивав у Криму й постійно потрапляв на археологічні розкопки. Мені подобалося. Але обрав музику й не шкодую.

Які кумедні випадки траплялися під час гастролей?

— Якось у Франції виступали у відкритому амфітеатрі. До одного з учасників вчепився величезний жук, рази в чотири більший за нашого хруща і впився йому в руку. У того почалася істерика, кричить: "Зніміть його з мене!" Які там уже співи! Зал сміється. Довелося зупинити концерт й усім гуртом відчіпляти жука.

У тебе є кохана?

— Не розкриваю подробиць свого життя. Хотів би бачити поруч мудру, тендітну дівчину.

На який учинок здатний заради коханої?

— Одружитися, — сміється. — Стрибнути разом із парашутом.

Зараз ви читаєте новину «Павла Табакова прийшов послухати хрещений батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі