понеділок, 03 березня 2008 15:26

Пасажир вистрибнув із поїзда

Мертвого чоловіка без верхнього одягу 17 лютого помітили машиністи поїзда N51 Київ–Вроцлав. Передали черговому лінійного відділення на станції Вінниця. Слідом прийшло повідомлення, що на станції Жмеринка з поїзда N173 Вінниця–Одеса під час руху зник пасажир.

— Виявилося, що загиблий чоловік і зниклий пасажир — одна людина. Це житель Одещини 30-річний Роман Пекар, — говорить оперуповноважений карного розшуку лінійного відділення станції Вінниця Юрій Назарчук, 30 років. — Він був у нетверезому стані, поводився неадекватно, чіплявся до пасажирів.

Провідники намагалися заспокоїти чоловіка. До вагона викликали начальника потяга. Почали складати акт про відмову в поїздці пасажирові. Мали висадити його на станції Жмеринка.

Пекар попросився до туалету. Закрився там, вибив вікно й вистрибнув із поїзда, що рухався зі швидкістю 70 км/год. Чоловік помер на місці.

— Ми опитали свідків і залізничників, — продовжує Юрій Назарчук. — З"ясовували, чи не довів його хто до самогубства. Знайшли дружину загиблого. Вона повідомила, що чоловік не зловживав спиртним. Чому він це зробив — не зрозуміло.

Зараз ви читаєте новину «Пасажир вистрибнув із поїзда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі