середа, 02 квітня 2008 17:42

Останки Петра Павлова зібрали в яблуневий ящик

У ніч на 29 березня в селі Буцні Барського району на Вінниччині згорів 25-річний Петро Павлов із Київської області. Чоловік працював охоронцем на місцевому підприємстві "Садівник", яке на 40 га землі вирощує яблуневий сад.

— Коли нам подзвонили, навіть машину не випускали, бо не було що гасити, — каже старший інспектор Барської пожежної частини Ярослав Яремчук. — Будиночок для охоронників згорів повністю ще вночі. Павлова збирали по частинах у яблуневий ящик. Чоловік обгорів.

Займання ніхто не помітив. Будинок розташований у полі біля саду. Найближча хата за 5 км.

— Про трагедію нам повідомив агроном "Садівника" Швець, — веде далі Яремчук. — Причиною пожежі, ймовірно, став поламаний вентиль балона. Він пропускав газ. Приміщення було без електроенергії, користувалися свічками та ліхтарями.

Петро працював у "Садівнику" з осені 2007 року. Керівник фірми Ярослав Атаманчук узяв його на роботу за усною домовленістю. Павлов обіцяв, що привезе з дому паспорт на оформлення. Однак не зробив цього.

Поспілкуватися із керівником "Садівника" не вдалося. Працівники фірми повідомили, що він перебуває в лікарні. На що слабує — не повідомили.

У Журавлівській сільраді, до якої належать Буцні, сказали: Павлов практично ні з ким із місцевих не спілкувався. За межі саду не виходив.

Зараз ви читаєте новину «Останки Петра Павлова зібрали в яблуневий ящик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі