четвер, 10 липня 2008 16:56

Організовують сплави на катамаранах

 

Вінницький турклуб "Меркурій" влаштовує екскурсії історичними місцями й заповідниками та сплави Південним Бугом і Дністром.

Одним із цікавих є туристичний маршрут на катамаранах. Він пролягає Дністровським водосховищем на Хмельниччині. Починають із селища Стара Ушиця, потім можна відвідати Бакоту, скельний монастир та Староушицьку затоку.

Відпочиваючі весь день проводять на катамаранах. Їдять та ночують на березі. Із собою беруть намети, спальні мішки, харчі. Хто не має свого спорядження, може взяти напрокат у клубі.

— Уперше приїхав сюди туристом 10 років тому, — каже інструктор "Меркурія" Микола Ружич, 54 роки. — Сподобалося, почав приїздити щороку.

У туристичному клубі формують групи з 10—16 осіб. Можна їхати дітям від 7 років. Маршрут та кількість днів відпочинку обговорюють заздалегідь. Із Вінниці до Старої Ушиці туристів відвозять мікроавтобусами, катамарани. Спорядження доставляють окремо.

Зараз ви читаєте новину «Організовують сплави на катамаранах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі