четвер, 24 липня 2008 18:09

Олексієві Порошенку присвоять звання Героя України

 

На сесії обласної ради чотири рази голосували про подання президенту щодо присвоєння звання Героя України Олексію Порошенку, 72 роки. Концерн "Укрпромінвест", який належить Порошенку, орендує на Вінниччині 85 тис. га землі.

Депутат-соціаліст Микола Мельник виступив категорично проти подання. Сказав, що Порошенко не віддає йому 5 млн грн, які він уклав у Вільшанське господарство.

— Він як будто би вложив у Вільшанку п"ять мільйонів гривень, а насправді розвалив село, забрав скотину в людей, а гроші положив на рахунок свого хазяйства "Липівське", — обурюється після сесії Олексій Порошенко. — Це він украв, а не я. Він не став заніматися Вільшанкою, а я взяв на свою біду це село.

За рішення надіслати президентові подання проголосувало 50 депутатів із 67 присутніх. Після сесії вони вітають Олексія Порошенка. Він тисне їм руки.

— Тепер Мельник хоче, аби я віддав йому цих п"ять мільйонів, — махає рукою Олексій Іванович. — От якби аграрна комісія облради перевірила все, що він каже, і на сесії доповіла б депутатам. А я показав би їм фотографії цього села, коли я прийшов туди.

Під час посівної механізатори у господарствах Порошенка отримували до 8 тис. грн зарплати.

— Жінка кричала на чоловіка, що город не кроплений, жуки картоплю об"їли, то він виніс їй тисячу гривень і каже, щоб людину найняла, — сміється Олексій Іванович. — Він, мовляв, у Порошенка більше заробить.

Сином Олексія Івановича є голова ради Національного банку Петро Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Олексієві Порошенку присвоять звання Героя України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі