четвер, 13 листопада 2008 18:28

Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди

Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди

48-річний Олександр Пчелінцев завжди соромився зайвих кілограмів, а особливо "жіночих грудей", які на пляжі прикривав рушником. Коли зважився видалити жирові тканини, почав шукати інформацію в Інтернеті. Натрапив на сайт вінницької приватної клініки "Товмед". Олександр живе в Нью-Йорку, США. Порівнявши розцінки на таку операцію в Америці та в Україні, вирішив їхати до Вінниці.

— Перед тим як призначати операцію, ми запитуємо в клієнта, що він хотів би змінити в своїй фігурі, — розповідає керівник багатопрофільної клініки, кандидат медичних наук Віген Товмасян, 40 років. — Спочатку радимо походити в тренажерний зал. За кілька місяців тренувань на тілі залишається те "зайве", що ніяк не прибереш без допомоги ліпосакції. Бувало й таке, що людина після початку тренувань та дієт більше до нас не зверталася, бо стала цілком задоволеною своїм тілом.

Пчелінцеву призначили операцію після консультації. Йому потрібно було видалити молочні залози з подальшим гістологічним обстеженням. Зробити ліпосакцію ділянки грудей, передньої стінки живота, а також зони талії та спини.

— Я під час операції нічого не відчував, — розповідає Олександр. — А після закінчення почувався чудово й що найдивніше — не знайшов на собі ні одного шва! Два дні ходив у спеціальному стягувальному одязі, а потім мене перевели на амбулаторне лікування клініки "Товмед".

Відсмоктувальним апаратом видаляють жир

Лікар вищої категорії Віген Товмасян сам проводить усі пластичні операції.

— Ліпосакція — це не засіб схуднення, це вид пластичної хірургії, який моделює фігуру, — каже хірург. —  Насосом із шістьма голками під шкіру закачується спеціально підготовлений сольовий розчин з судиннозвужувальними речовинами. Він дозволяє видаляти значну кількість жиру практично без втрати крові.

Вібраційним механізмом роздріблюють підшкірно-жирову клітковину, а відсмоктувальним апаратом видаляють жир.

— Я задоволений результатом, — зауважує Олександр Пчелінцев. — Через кілька місяців знову приїду до Вінниці вирішувати проблему з "другим підборіддям". Після операції в мене змінилося життя, я почуваюся набагато привабливішим. Підтримуватиму своє нове тіло в гарній формі за допомогою дієти та фізичних навантажень.

Зараз ви читаєте новину «Олександрові Пчелінцеву видалили живіт та великі груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі