четвер, 15 травня 2008 19:27

Олександра Гудзя посадили за зґвалтування доньки

Наприкінці квітня 38-річного Олександра Гудзя із села Сальник Калинівського району засудили до 10 років тюрми. Чоловік шість разів ґвалтував 8-річну доньку Марину.

Про ґвалтування міліція дізналася за рік. Марина розповіла про це подругам та виховательці інтернату. До того боялася. Гудзь казав, як хто дізнається, то він помре.

Після смерті матері Марина проживала з батьком та бабусею. Через літній вік жінка вже не могла доглядати онуку. Улаштувала її у вінницький християнський інтернат для неповнолітніх сиріт. Батько оформив опікунство. Отримував щомісячну допомогу.

Олександр Гудзь узяв у свого товариша ключі від дачного будинку. 15 грудня 2006 року з дозволу керівників інтернату забрав доньку на прогулянку на 2 год. Запропонував поїхати на дачу. Та погодилася. Із собою взяв їжі та 3 л самогону.

Чоловік шість днів пиячив. На суді казав, що був у запої і давно не мав жінки. Протягом шести днів він наказував дитині скидати колготки та лягати на диван.

Працівники інтернату знайшли Марину на дачі. Вона була брудною та голодною.

— Стала замкнутою, — каже суддя Калинівського райсуду Віктор Копчинський. — Про випадок говорити не хоче. Зразу плаче. Чоловік вибачався перед нею. На апеляцію не подавав.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Гудзя посадили за зґвалтування доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі