пʼятниця, 04 липня 2008 17:20

Олександр Поспєлов розбився на мотоциклі

23-річний Олександр Поспєлов близько восьмої вечора 2 липня їхав на своєму спортивному мотоциклі "Хонда" проспектом Юності у Вінниці. Навпроти гуртожитку Технічного університету на пішохідний перехід раптово вийшов студент. Олександр різко загальмував, мотоцикл почало носити по дорозі і він врізався у біґборд, що стояв за кілька метрів. Головою Олександр ударився об залізний стовп. Шолом від смерті чоловіка не врятував. Очевидці аварії розповіли, що Олександр їхав зі швидкістю приблизно 150 км/год.

Від удару у мотоцикла відлетів руль, погнулися диски.

— Сашу я знав більше двох років. Зустрілися на байкерському зльоті, — каже друг покійного Олександр Гаврилов, 24 роки. — Він тиждень тому купив собі беушну "Хонду". До цього їздив на "ямасі". Як водій асом не був, але їздив толково.

Поховали Поспєлова у селі Зарванці Вінницького району, звідки його батьки. Олександр жив окремо у селі Пирогово, що за 2 км від міста.

На похорон зібралося понад 20 мотоциклістів. Приїхали не на байках, кажуть, така у них традиція.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Поспєлов розбився на мотоциклі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі