понеділок, 13 жовтня 2008 18:18

Олександр Домбровський отримав догану від президента

10 жовтня президент України Віктор Ющенко підписав указ, яким оголосив догану губернатору Вінниччини Олександру Домбровському.

Минулого місяця Домбровський поїхав на робочу нараду в іншу область. Візит не узгодив із президентом. Цьогоріч 11 лютого Ющенко видав указ N117 "Про службові відрядження у межах України голів місцевих державних адміністрацій". За цим документом усі поїздки губернаторів потрібно узгоджувати із президентом.

По завершенні кожного місяця помічники відстежують дії обласних чиновників. Тому догану оголосили лише в жовтні.

— Зараз (у понеділок. — "ГПУ") Домбровський знаходиться в Києві на всеукраїнській нараді із питань опалювального сезону, — каже Ірина Кошельник з обладміністрації. — Коментарі губернатора можливі тільки по його приїзду.

Голова Вінницького обкому Комуністичної партії Віктор Петров сказав, що брати дозволи на робочі поїздки губернатору в президента це — не серйозно. Натомість заступник голови  обласної організації БЮТу Людмила Щербаківська відмовилася коментувати цю подію. А голова обласної організації Християнсько-Демократичного союзу Лідія Яковенко про догану Домбровському вперше почула від кореспондента "ГПУ". Свою позицію обіцяла висловити після зустрічі з губернатором.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Домбровський отримав догану від президента». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі