понеділок, 07 липня 2008 18:41

Олег Новіцький звітував перед Тульчинською райрадою

4 липня на сесії Тульчинської райради Вінницької області депутати обговорили звіт голови районної держадміністрації 42-річного Олега Новіцького.

Голова звітував про останні півтора роки роботи. У залі було 59 депутатів із 78.

— Я пропоную прийняти рішення про недовіру голові РДА, проявити мудрість і вберегтися від того "безпредела", що діється в районі, — каже депутат райради, начальник юридичного відділу райдержадміністрації Микола Капшук, 58 років. — Новіцький не користується авторитетом. Понад усе ставить власні інтереси…

Голова фракції Соціалістичної партії Людмила Добровольська, 51 рік, вважає, що Новіцький оприлюднив лише вигідні виконавчій владі дані.

— А чому замовчується той факт, що торік усього 3 промислових підприємства з 13 забезпечили приріст продукції, а за 5 місяців цього року 7 підприємств їх (обсяги випущеної продукції. — "ГПУ") знизили? Де програми по залученню інвестицій? — запитує депутатка й продовжує. — Тому, 10 депутатів-соціалістів із 12 присутніх негативно оцінюють роботу Новіцького. Він четвертий рік неефективно управляє районом, не виконує рішень райради.

Депутат райради, голова фракції Партії регіонів Валерій Токарев, 62 роки, з трибуни заявив, що його фракція за недовіру голові райадміністрації голосувати не буде. Роботу голови оцінили на "задовільно".

— Заслуховування звіту голови райадміністрації і висловлювання йому недовіри — це дві різних статті, — взяла слово начальник юридичного відділу обласної держадміністрації Зоя Глімбоцька.

— Приймати рішення по звіту та про недовіру одночасно неможливо, бо альтернативного проекту-рішення не було, — додає радник голови облради з правових питань Іван Жейда, 65 років.

У залі шум. Один за одним депутати висловлюють думки. 53-річний голова райради Анатолій Бузік пропонує прийняти проект-рішення по звіту голови райадміністрації в цілому. "За" проголосували — 43 депутати, "проти" — 6, утрималися — 7. Питання про недовіру відпало.

— Ви ж бачили, що більшість присутніх на сесії не сприйняли пропозицію кількох депутатів, — коментує Олег Новіцький. — А на конструктивну критику я реагую адекватно. І готовий співпрацювати з усіма політичними силами.

Зараз ви читаєте новину «Олег Новіцький звітував перед Тульчинською райрадою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі