четвер, 05 лютого 2009 18:21

Олег Лаптєв задушився у машині

Немирівського таксиста 24-річного Олега Лаптєва 30 січня знайшли мертвим у власній машині за 50 м від дороги на село Остапківці. Від вихлопної труби в салон машини був протягнутий шланг.

— Машина стояла за посадкою, багажником приперта до дерева, — розповідає товариш загиблого, ім"я називати відмовляється. — Крім слідів автомобіля Олега, інших на дорозі не було. У салоні знайшли 250-грамову пляшку коньяку, з неї було надпито 50 грамів. Ключі валялися під сидінням.

Лаптєв родом із Брацлава. Жив у Немирові з дружиною та тещею. Товариш розповідає, що останнім часом у загиблого були проблеми в родині.

— Олєг був общітєльною людиною, — каже він. — Спочатку працював на хазяїна, потім купив свою машину. Ніхто й подумати не міг, що Олєг таке може зробити. До того ж, коли людина вчиняє самогубство так, машина повинна робити безперервно, щоб надихатися чадного газу. А мотор був виключений.

— Це самогубство, — зауважує начальник Немирівського райвідділу міліції Іван Прияцелюк. — Ознак насильницької смерті немає. Батьки й родичі жодних претензій не висували.

Лаптєва поховали 1 лютого в Брацлаві.

Зараз ви читаєте новину «Олег Лаптєв задушився у машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі