понеділок, 28 січня 2008 17:40

Олег Константиновець удома продавав коноплю

У місті Калинівка на Вінниччині 23 січня затримали 25-річного Олега Константиновця. Він торгував коноплею у своїй квартирі.

Напередодні сусіди хлопця поскаржилися на нього до відділку міліції. У заяві написали, що в їхньому будинку постійно збирається компанія, яка заважає спати голосними розмовами.

— Вони там п"ють і курять, а потім стіни в коридорах розмальовують, — розповідає правоохоронцям сусідка 55-річна Любов Юрчишина. — Уже кілька місяців із дому страшно виходити ввечері. Під під"їздом толпа людей завжди стоїть, і вони дивно поводяться.

Міліціонери вирішили перевірити квартиру. Представилися Олегові покупцями. За упаковку вагою 20 г продавець запросив 30 грн. Хлопцеві одягнули наручники, а в квартирі провели обшук. Знайшли понад 300 г коноплі.

Хлопець проживав із батьками, ніде не працював. Де брав наркотичну сировину, не зізнається.

Правоохоронці довели факт продажу коноплі шістьом особам. Олегові загрожує 10 років позбавлення волі.

Куріння "травки" викликає галюцинації. Її називають "легким" наркотиком. Концентрація психоактивних речовин у ній залежить від сорту. Вживають пресований пилок. Вважається, що він провокує захоплення небезпечнішими наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «Олег Константиновець удома продавав коноплю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі