Ексклюзиви
четвер, 26 серпня 2010 18:56

"Обов"язково перевіряємо документи дівчат"

28 серпня в нічному клубі "Феріде Плаза" відбудеться фінал конкурсу "Міс Плейбой". 10 конкурсанток змагатимуться за право розміщення їхнього фото в жовтневому номері журналу.

— До нас надійшло понад 350 анкет, — розповідає керівник проектів журналу "Афіша Вінниці" Ганна Мельник. — Найбільше — від звичайних дівчат віком 22–25 років, але є й моделі. Обов"язково перевіряємо документи, щоб на конкурс не потрапили молодші за 18 років. Необов"язково мати модельну зовнішність, але гарну еротичну фігуру — обов"язково. Дівчина має не боятися подіуму та фотоапарата, бо багато залежить від розкутості. Із наявних претенденток, кількох ми вже відібрали.

Фотосесію для фіналісток, а потім і для переможниці, зробить вінницький фотограф та меценат Володимир Козюк.

Фото десятьох фіналісток розмістять на сайтах www.afishagoroda.vinnica.ua, www.nevesta-goda.com.ua, www.feride-club.com, www.feride.com.ua, для інтернет-голосування.

Початок вечірки 28 серпня о 22.00 у торгово-розважальному центрі "Феріде Плаза":  Вінниця, вул. Пирогова, 23а. Вартість квитків для жінок 50 грн, для чоловіків — 70. Щоб потрапити на вечірку, обов"язково потрібно оформити клубну картку нічного закладу.

Зараз ви читаєте новину «"Обов"язково перевіряємо документи дівчат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути