понеділок, 29 вересня 2008 19:37

Обікрали церкву, пошту й колгосп

— У храмі зробили розгардіяш, — розповідає голова Бронницької сільради Могилів-Подільського району Віктор Слободян, 38 років. — Зайшли у вівтар, поперевертали на столі освячені дари, хліб для причастя. Украли скриньку з пожертвуваннями. В неділю, на Різдво Богородиці, батюшка мусив проводити святкову службу на вулиці.

Тієї ж ночі 21 вересня грабіжники пробралися до відділення пошти. Зняли двоє вхідних дверей і хотіли залізти до кімнати із продуктами. Але спрацювала сигналізація.

У ніч на 18 вересня в селі пограбували магазин поблизу сільради.

— Набрали ковбаси, консервів, шоколад, чай, пиво, інших харчів, — говорить Слободян. — Тієї ж ночі пробралися до контори підприємства "Дари садів".

— Злодії зірвали замки, відкрили сейф, де зберігалися трудові книжки та кілька десятків примірників книги "Бронниці 620 років". Ми видали її до ювілею села, — розповідає керівник "Дари садів" 52-річний Віктор Зябченко. — 40 намоклих під дощем книг ми знайшли на вулиці.

Поглумилися невідомі й у домогосподарствах селян. По вул. Леніна побили паркани.

У міліції кажуть: сума збитків не є значною, тому кримінальну справу не порушуватимуть. Про підозрюваних не розповідають.

Зараз ви читаєте новину «Обікрали церкву, пошту й колгосп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі