четвер, 15 січня 2009 18:39

Новини коротко

Вінницький трамвайно-тролейбусний парк змінив графік руху транспорту. Відтепер останній виїзд трамваїв за маршрутами N1 і N4 та тролейбусів NN5-6 від залізничного вокзалу здійснюватимуть о 22.20. Заїзд у депо — о 23.20. Різниця з попереднім графіком становить 20 хв.



Пам"ятник Ленінові демонтували на майдані Святого Миколая в місті Бар. Комісія міськради з питань найменувань пропонує створити в парковій зоні міста музей просто неба і перенести туди демонтований монумент. Нині його зберігають у місцевому комунгоспі.



Вінницькі правоохоронці затримали двох злочинців, які торік 9 листопада пограбували магазин на зупинці "Студентська". 27-річний уродженець Жмеринки щойно повернувся з ув"язнення за розбійний напад на брата. Його 30-річний  напарник із Липовецького району умовно відбував покарання за зберігання наркотиків. Чоловіків підозрюють у скоєнні семи злочинів на території Вінниччини.



Хокейна команда вищої ліги "Патріот" стала чемпіоном Вінниці. Друге місце посів "Факел", третє — "Гайдамаки". У церемонії нагородження брав участь боксер — вінничанин В"ячеслав Узелков, 29 років. Наступний міський чемпіонат із хокею відбудеться в березні.



У Тульчині відновили дитячий фестиваль художньої творчості "Дударик". 10 років тому його організував заслужений артист України  Станіслав Городинський. На трьох концертних майданчиках міста змагалися діти 6–17 років.



Стали відомі деталі висновків Державного департаменту авіаційного транспорту України щодо аварії 17 жовтня спортивного літака Як-18Т. Він розбився за 150 м від території колишнього аеропорту по Немирівському шосе під Вінницею одразу після злету. Машину щойно відремонтували на Вінницькому авіазаводі. Два пілоти залишилися живі.

Згідно з висновками, двигун працював до моменту зіткнення із землею. Тому звинувачення підприємства у його несправності є безпідставними. Не виключено, що аварія сталася з вини льотчиків. Продовження читайте в наступних номерах газети.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі