Ексклюзиви
четвер, 20 листопада 2008 19:09

Новини коротко

У жовтні 106 вінничан звільнено із роботи. 1350 осіб підприємства відправили у відпустку за власний рахунок, 2,5 тис. — працюють неповний робочий день. Голова обладміністрації Олександр Домбровський каже, що підприємства змушені скорочувати штат працівників та обсяги виробництва через фінансову кризу.



Київська мерія виділила три квартири олімпійським чемпіонам Пекіна. Наша землячка Наталя Добринська, бронзовий призер із вільної боротьби Тарас Данько та бронзова призерка із вільної боротьби Ірена Мерлені отримають 1-кімнатні квартири. Для Добринської і Данько це перші "преміальні" київські квартири, для Мерлені — друга. На Олімпіаді в Афінах Ірена виборола "золото".



22 листопада із 16.00 до 23.00 до дня вшанування пам"яті жертв Голодомору пропонують запалити свічки та поставити їх на підвіконня. Також о 16.00 у Вінниці будуть включені електросирени системи оповіщення. Прохання зберігати спокій.



У Липовці після дворічного капремонту відкрили музичну школу. У ній перекрили дах,  вклали пластикові вікна та двері, облаштували концертний зал, зробили шумоізоляцію. У музшколі 148 дітей навчає 15 педагогів. Липовецька музична школа стала першою в області, де зробили євроремонт. На це пішло 610 тис. грн.



Антикризову раду створили на Вінниччині. Вона має забезпечити моніторинг та оперативне реагування на наслідки світової економічної кризи. До складу ради увійшли провідні фахівці фінансово-економічного блоку області. Збиратиметься рада щопонеділка та працюватиме за принципом "мозкового штурму". 

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути