четвер, 30 жовтня 2008 16:51

Новини коротко

Із 1 березня 2009 року у Вінниці створять апеляційний адміністративний суд. Так розвантажать аналогічні суди в Києві та Львові, куди нині звертаються вінничани. До новоствореного суду зможуть звертатися також жителі Черкаської, Чернівецької та Хмельницької областей. Апеляційний адміністративний суд розмістять в одному з райвиконкомів міста.



У селі Кислицьке Томашпільського району в рамках обласної програми "Чиста вода" запустили новий водогін. Він забезпечив якісною питною водою 800 жителів села. На  будівництво витратили 400 тис. грн.



Цього року на шляхах області загинуло 177 людей, травмовано 957. Суди позбавили прав керування 4654 водія. У 20 випадках ухвалили рішення про вилучення транспортних засобів. Штрафи за порушення правил руху становлять 3,1 млн грн.

ДАІ виявила порушення й закрила 17 автошкіл області. Залишилося 78.



5 т пестицидів знайшли біля села Стадниця Вінницького району. Обласне управління екології вважає, що хімічних сполук хтось позбувся, аби не мати клопоту з їх утилізацією. Нині перевіряють усі склади. На їх перевезення жодне господарство області не отримувало дозволу з квітня.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі