Ексклюзиви
четвер, 21 серпня 2008 20:44

Новини коротко

Вінниччина зібрала рекордний за свою історію врожай — 2,522 млн т зернових. Область увійшла до трійки лідерів за урожайністю в Україні. Пшениці зібрано 1, 661 млн т.



Із 18 серпня 2008 року на Вінниччині розпочали виплачувати одну тисячу гривень на кожну дитину з сім"ї постраждалих від стихії.



Рибний мор у Дністрі та Південному Бузі прогнозують спеціалісти Вінницької обласної екологічної інспекції. Через повінь та спеку у воді зменшився рівень кисню.



У міській раді Вінниці з 1 вересня зроблять вхід за перепустками. Відвідувачів без посвідчення пропускатимуть тільки на перший поверх, де діятиме єдиний дозвільний центр.



Погруддя партизанському ватажку Іванові Калашнику відкрили в селі Кальник Іллінецького району. В лютому 1943 року його вбили через вікно хати. Кажуть, хтось із місцевих. На відкриття приїхала донька партизана, рідні та друзі.



Спортмайданчик зі штучним покриттям збудували в Тульчині. Держава виділила на це 125 тис. грн. На День Незалежності на новому полі пройдуть змагання за Кубок району з міні-футболу.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути