четвер, 29 травня 2008 20:32

Новини коротко

600 тис. грн виділять на ремонт Центрального міського стадіону Вінниці. Ці кошти підуть на поточний ремонт. На капітальний та проектні роботи потрібно ще 1,5 млн грн. Ремонтні роботи планують завершити до Чемпіонату світу Євро-2012.



20 травня в селі Троща Липовецького району товариство "Вінниця Фрут Поділля" посадило 30 га фруктового саду. Восени планують розширити садок до 100 га. Для переробки продукції власники саду викупили в селі Росоша Липовецького району консервний завод зі складськими приміщеннями.




Сім середніх шкіл закриють на Вінниччині з вересня цьогоріч. Щороку в регіоні кількість учнів зменшується на 10 тис. Нині в регіоні навчаються 183 тис. школярів. Для порівняння, 2003-го за шкільними партами сиділи 235 тис.



Вінницький гурт "ТіК" буде гостем на ХVI фестивалі "Слов"янський базар" у білоруському місті Вітебськ. Виступ відбудеться 15 липня. 12 липня лідер групи "ТіК" Віктор Бронюк одружується. Весілля влаштують в українському стилі в селі Соколова Хмільницького району Вінниччини, звідки родом Віктор.

Зараз ви читаєте новину «Новини коротко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі