пʼятниця, 11 липня 2008 18:51

Новим президентом футбольного клубу "Нива" став Олег Караванський

Автор: фото: Артур КОЛЕСНИК
  Президент ”Ниви” Олег Караванський: ”Граю в більярд і настільний теніс. Люблю з родиною та друзями покататися на спортивному катері”
Президент ”Ниви” Олег Караванський: ”Граю в більярд і настільний теніс. Люблю з родиною та друзями покататися на спортивному катері”

Із липня вінницький футбольний клуб "Нива" має нового президента. Ним став 34-річний місцевий бізнесмен, президент корпорації O.L.K.A.R Олег Караванський. До нього цю посаду обіймав президент товариства "Укрмостобуд" Володимир Продивус. Він став почесним президентом "Ниви".

"Нива" є командою другої ліги. Свій перший сезон закінчила на дев"ятому місці серед 16 команд. Цього року колектив покинув головний тренер Іван Панчишин, 47 років. За інформацією прес-служби клубу, він не знайшов спільної мови з деякими футболістами.

У Вінниці Олег Караванський живе та працює останні два роки. Родом із Шаргорода. Там підтримував місцеву футбольну команду "O.L.K.A.R". Одружений, має трьох синів: старшому Ігореві 12 років, середньому Вадиму — 6, наймолодшому Борисові — рік.

Яких результатів ви очікуєте від команди?

— Від футболістів — цікавої, змістовної гри. Хочу, щоб настали такі часи, коли вінницький уболівальник, зустрівшися з таким, як сам, із іншої області, мав що сказати про футбол.

Якої стратегії дотримуватиметеся в роботі з клубом?

— Працюємо в двох напрямках: кадровому та фінансовому. Команда отримала нового тренера Богдана Блавацького, йому 45 років. Минулого сезону він тренував хмельницьке "Поділля", і команда закінчила сезон на третьому місті. Запросили ряд молодих перспективних гравців із інших міст. Хоча при виборі гравців пріоритет буде надаватися місцевим футболістам.

Зараз залучатимемо нові джерела фінансування команди. Будемо шукати спонсорів, але тільки серед тих людей, які люблять футбол і хочуть підтримати наш клуб.

Ви граєте у футбол?

— Так, час від часу. Присвячувати багато часу не дозволяє робота. Граю в більярд і настільний теніс. Люблю з родиною та друзями покататися на спортивному катері. Вірю в гороскопи. Справжній фанат цієї гри мій старший син Ігор. Він навіть на комп"ютері грає тільки у футбол.

Зараз ви читаєте новину «Новим президентом футбольного клубу "Нива" став Олег Караванський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі