пʼятниця, 15 лютого 2008 17:46

Нові кондиціонери їздять на коліщатах

В магазині "Метро" у Вінниці з"явилася нова клімат-система "Екліп".

— Цей своєрідний кондиціонер не потрібно монтувати до стіни, — розповідає продавець 25-річний Ігор Олівінський. — Систему на колесиках можна перевезти з однієї кімнати в іншу.

Прилад зволожує, іонізує та охолоджує повітря. Споживає лише 1,5 кВт електроенергії.

За зовнішнім виглядом клімат-система нагадує масляну батарею. Збоку є спеціальна шухлядка, куди заливають воду для зволоження повітря.

— Якщо задати певну температуру, система сама контролюватиме, грітиме повітря, чи навпаки охолоджуватиме, — пояснює Олівінський. — Там встановлені температурні датчики, нічого переключати не потрібно.

До стійки підходить чоловік, просить продавця спакувати кондиціонер.

— Це я вже другий купив, — говорить 37-річний Андрій Фролов. — Тепер купляю мамі у квартиру. У мого 7-місячного сина була алергія на пил. Лікарі радили встановити кондиціонер, щоб очищував повітря. Аби продовбати дирку в кондиціонері, потрібно брати дозвіл, а на цей не треба.

Продавець каже, що кондиціонер має вугільний фільтр, який потрібно міняти раз на рік. Коштує він 674 грн.

— Багато хто цікавиться цим апаратом, але відмовляються купувати через те, що він китайського виробництва, — каже Олівінський. — Але ж він — фірмовий, сертифікат на нього є, і гарантію на рік даємо.

Зараз ви читаєте новину «Нові кондиціонери їздять на коліщатах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі