пʼятниця, 08 серпня 2008 15:44

"Нива" перемагала в Кубку України

Вінницька футбольна команда другої ліги "Нива" успішно пройшла другий етап Кубка України. 6 серпня в Іллічівську вінничани перемогли місцевий "Бастіон" — 3:2.

Героєм матчу в складі "Ниви" став 27-річний півзахисник Андрій Веретинський. Він забив два голи. Переможний  м"яч відправив у ворота в додатковий час нападник Ігор Паськів, 19 років.

На першому етапі Кубка вінничани перемогли вдома "Титан" із Арм"янська — 3:1.

— Перед нами стояла задача максимум пройти перших два кубкових етапи, ми її успішно виконали, — каже головний тренер "Ниви" Богдан Блавацький, 45 років. — Незважаючи на успіх, не збираємося розслаблятись. В 1/16 ми зустрінемося з суперником вище рангом, можливо, навіть з командою прем"єр-ліги, але в будь-якому разі будемо грати виключно на перемогу.

У новітній історії вінницької "Ниви" цей розіграш Кубка дебютний. Наступний кубковий поєдинок відбудеться 13 вересня і стане для вінничан домашнім. Суперник "Ниви" визначиться наступного тижня.

Зараз ви читаєте новину «"Нива" перемагала в Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі