середа, 17 жовтня 2007 07:07

Нелі Балюк сівалка розчавила печінку

Увечері 7 жовтня до Хмельницької обласної лікарні привезли жительку села Косогірка Ярмолинецького району на Хмельниччині Нелю Балюк, 43 роки.

— У неї були зламані три ребра й розчавлена печінка, — каже лікар-анестезіолог Вікторія Маркова. — Жінка втратила багато крові. Одразу відправили її в операційну.

Балюк видалили частину печінки й жовчний міхур. Непритомною вона пролежала чотири доби. Нині одужує.

— У колгоспній столовій я варила їсти в той день, — розповідає жінка. — Вийшла на дорогу, хотіла щось спитати в Ростислава. Він якраз їхав на тракторі. Далі нічого не помню.

Пригода сталася на очах у кількох людей біля бару "Водолій".

— Трактор тягнув сівалку, — каже старший слідчий Ярмолинецького районного відділу міліції Андрій Анохін. — За словами свідків, він заднім колесом сівалки наїхав на жінку.

11 жовтня з молодшою донькою Балюк Оксаною говорила мати тракториста Ростислава Никітіна.

— Плакала, казала, щоб Ростіка в тюрму не садили, — розповідає 21-річна Оксана. — А хто збирається його садити? І то ж так треба. Ростік учився з моєю старшою сестрою в одному класі, а його мама Таня була однокласницею моєї матері.

У Нелі Балюк дві доньки та чоловік, інвалід ІІ групи загального захворювання.

Зараз ви читаєте новину «Нелі Балюк сівалка розчавила печінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі