понеділок, 21 квітня 2008 18:22

Наталку Цимбалюк збив автомобіль

У місті Козятині Вінницької області минулого вівторка 14-річна Наталка Цимбалюк із подругою поверталася зі школи N9. Семикласниці переходили дорогу, коли їх машиною збив козятинець Ігор, 28 років. Прізвище чоловіка не називають.

Наталка лежить у реанімації у глибокій комі. Мати Валентина разом із старшою донькою Вікторією чергують біля палати.

— Лікарі кажуть, стан доні не стає гіршим, але й не кращає, — бідкається жінка, — Вона ні на що не реагує.

— Вона очі розплющила, — додає Вікторія, якій дозволили поглянути на сестру. — Медсестра питає її: "Ти мене бачиш?" А вона лише шепче щось незрозуміле. Тата неначебто кликала.

У Цимбалюків четверо дітей: Вікторія, 17 років, Наталка, син Сергій, 11 років, і 4-річна Світланка. Торік їхня мати Валентина впала з дерева. Тепер вона інвалід І групи. Пересувається на візку.

Батько дівчинки Петро Цимбалюк постійно плаче:

— Вони йшли по зустрічній полосі. Там тротуару немає. Діти всі так ходять по обочині. Їх одна машина обігнала, а цей Ігор хотів обігнати ту першу і наїхав. Він чергує разом із нами біля Наташі. Наполягає, щоб її забрали у Вінницю. Лікарі проти. Кажуть, що стан критичний, транспортувати не можна.

За словами батька, водій їхав зі швидкістю 90 км/год. Наталчина подруга встигла відскочити.

— Водій авто міг просто не бачити дівчину, — коментує начальник ДАІ Козятинського району В"ячеслав Коломієць, 40 років.

Зараз ви читаєте новину «Наталку Цимбалюк збив автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі