пʼятниця, 04 липня 2008 17:21

Напередодні пожежі фірму відвідали страхувальники

2 червня після восьмої вечора на території колишнього заводу "Термінал" по вул. 600-річчя у Вінниці загорілися склади приватної фірми "Торенерго". Вона займається перемотуванням електродвигунів для побутової техніки та авто.

Зайнявся один із чотирьох металевих вагонів-складів із лаками й фарбами. У кутку стояла дірява 100-літрова діжка із соляркою.

— Щоб пальне не виливалося, під бочку підстелили мішковину, з якої і почалася пожежа, — каже Віталій Семенюк із прес-служби МНС Вінниччини. — Скоріш за все, сталося самозаймання. Бо коли солярка чи бензин довго випаровується, може статися загоряння. До того ж на дворі літо, спека.

Вогонь помітив власник фірми 30-річний Леонід Христін. Чоловік живе поряд зі складом на території "Терміналу" в невеличкому цегляному будинку.

Пожежу понад годину гасили з чотирьох машин. На той час робітники закінчили працювати й пішли додому. Жертв немає.

— Що ж це буде?! — розгублено дає свідчення Леонід Христін. — З рік тому відкрив фірму, будував ті склади, щоб гроші заробляти. Усе в кредит. Квартиру заставив.

За кілька днів до пожежі до Леоніда приходили зі страхової компанії, пропонували послуги.

— А я вирішив трохи зачекати, — зітхає погорілець.

Христін нікого не підозрює. Пригоду вважає випадковим збігом обставин.

Вогонь завдав збитків на 150 тис. грн. Два вагони згоріли вщент, два частково.

— Господарю повезло, — додає Семенюк. — У крайньому вцілілому вагончику знаходилося дороге обладнання.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні пожежі фірму відвідали страхувальники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі