четвер, 12 червня 2008 20:35

Надія Любарець утопилася біля берега

У селі Придністрянське Ямпільського району 2 червня втопилася 9-річна Надія Любарець. Дівчинка пішла на став із 2-річним братом Іваном. Старший брат Вадим, 11 років, був на екскурсії в Ямполі. Сестра Ольга, 15 років, залишилася вдома поратися по господарству разом із 6-річним Павлом. Їхні мати Валентина та батько Сергій у той день були на заробітках у сусідньому селі Велика Кісниця. Там місцеві за 35 грн у день збирають редьку.

— Надія виросла біля ставка, тому плавала дуже добре, — говорить сільський голова 47-річний Віктор Льодовський. — Втопилася через дитячі пустощі на воді. Там були ще діти, видно, вони гралися. А дорослих, які прослідкували б за безпекою, не було. Почали тонути обидві — Надя і ще дівчинка, яка не вміє плавати. Діти закричали. Чоловік, що був поруч, встиг витягнути дівчинку, яка не вміла плавати. А про Надю перелякані діти не сказали.

Лише за півтори години, коли Вадим повернувся з екскурсії, Іван розказав йому про те, що сталося. Хлопчик одразу побіг на ставок витягати сестру. Він зумів дістати Надію. Дівчинка потонула недалеко від берега. Та відкачати її вже не вдалося.

— Раніше діти були під наглядом у таборах, — зауважує сільський голова. — Зараз батьки змушені їздити на заробітки, а дітей не мають із ким залишити.

Зараз ви читаєте новину «Надія Любарець утопилася біля берега». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі