четвер, 02 вересня 2010 17:32

"Набрали тільки дівчат, хлопців достойних не знайшлося"

Автор: фото: Поліна РОМАНОВА
  Стюардеси екскурсійного трамвая-кав’ярні стоять біля переобладнаного вагона. Дизайн одягу розробили самі стюардеси спільно з молодіжною радою міського голови
Стюардеси екскурсійного трамвая-кав’ярні стоять біля переобладнаного вагона. Дизайн одягу розробили самі стюардеси спільно з молодіжною радою міського голови

31 серпня у Вінниці вперше випустили на лінію екскурсійний трамвай. Він працюватиме щодня. Вагон пофарбували в яскраво-зелений колір, вікна затонували. У салоні чотири столики на чотири особи. Стільці обтягнуті коричневою тканиною. Усього 23 сидячі місця.

Екскурсію проводять шість стюардес.

— Набрали тільки дівчат, хлопців достойних не знайшлося, — каже 36-річний Руслан Анфілов, начальник Вінницького міського управління сім"ї, молоді та туризму.

Під час екскурсії розказують історію Вінниці.

— Працюватиму безкоштовно. Просто заради практики, — говорить Ольга Магаровська, 19 років. Вона заочно навчається на менеджера на третьому курсі аграрного університету.

— Уже зовсім безкоштовно ніхто працювати не буде, — поправляє Анфілов. — Робитимуть залежно від графіка. Дітей обслуговуватимуть одні дівчата. А іноземців ті, які володіють іноземними мовами. Оплата також від цього залежатиме.

Екскурсія коштує 40 грн. Пасажирів пригощають соком і гарячими напоями.

2008-го Вінницьке трамвайно-тролейбусне депо переобладнало трамвай під вагон-ресторан. Але його швидко розібрали знову на рейсовий через низький попит.

Зараз ви читаєте новину «"Набрали тільки дівчат, хлопців достойних не знайшлося"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі