пʼятниця, 28 вересня 2007 07:10

На відкриття автокінотеатру приїхало 100 машин

Дивитися фільм в автокінотеатрі "7 небо" можна не виходячи з машини. На майданчику просто неба можуть розмістися 120 авто. Місце для однієї машини коштує 20 грн. Ціна не залежить від кількості людей у салоні.

— Біля тебе ніхто не чавкає, не говорить, як у звичайних кінотеатрах, — каже співвласник "7 неба" Ігор Любарський, 23 роки. — Єдина умова — в салоні має бути радіо зі стереозвуком. Звук передається по спеціальній ФМ-хвилі, яку ловлять автомагнітоли.

"7 небо" розташований за 10 км від Вінниці. Перший поворот на Немирівському шосе після села Писарівка. Там є вказівник до кінотеатру.

Екран 7,5х11 м повісили на стіні складу. Туди спрямовують промінь мультимедіапроектора, до якого підключений DVD-плеєр.

На відкриття "7 неба" минулої п"ятниці приїхали понад 100 автівок. Були й "москвичі", й "хамери". Паркувальники розміщували великі машини позаду, маленькі — попереду.

— Головне — щоб відстань між машинами була 3 метри, — каже Ігор. — Щоб можна було спокійно виїхати.

Поки з"їжджалися глядачі, на екрані крутили відеокліпи. Потім з водіїв зібрали гроші. Пустили фільм "Викрасти за 60 секунд" за участю Ніколаса Кейджа. До машин принесли меню. Глядачі могли замовити чай за 2 грн та гамбургери за 4 грн. Для виклику офіціанта треба було ввімкнути аварійні вогні.

"7 небо" працює щодня, крім понеділка. Перший сеанс починається о 20.00, другий — о 22.00. Подібні заклади також є в Києві, Донецьку, Одесі.

Зараз ви читаєте новину «На відкриття автокінотеатру приїхало 100 машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі