пʼятниця, 05 жовтня 2007 07:08

На стоянці міліції згоріли шість машин

1 жовтня близько сьомої ранку на автостоянці по вулиці Зарічанській, 9 в Хмельницькому спалахнуло авто. Від нього загорілися ще п"ять машин, які стояли неподалік. Стоянка належить обласному управлінню міліції.

За версією правоохоронців, загоряння сталося через замикання електропроводки автомобіля "БМВ".

— Десь у сім годин ранку прийшов хазяїн "БМВ" Валера Яськов, — розповідає працівник стоянки Володимир. Чоловік відмовляється називати прізвище. — За кілька хвилин прибігає до нас і каже: "Дай огнетушитель!". Схопив балон — і до машини. Я вийшов. Дивлюся, а вогонь з-під капота, наче з доменної печі. Починає горіти бампер іншої машини, її капот. Короче, шість машин пішло — ще одна "БМВ", "ауді", "опель", "таврія". І ще якась. Я в тих марках не дуже розбираюся.

На майданчику було майже 40 авто. Пожежники встигли загасити "таврію", яка спалахнула з боку бензобака. Автівка не вибухнула.

— Машини добре погоріли, але до нас жодних претензій не мають, — додає охоронник. — Якби хтось підпалив. О! Справа інша. Але ж я того дня і пережив. Руки й ноги трусилися. А скільки тих збитків, то Бог його знає. Ну, явно, не на тисячу.

Обгорілі автомобілі ніхто не забрав. Стоянка працює у звичному режимі.

Зараз ви читаєте новину «На стоянці міліції згоріли шість машин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі