середа, 13 лютого 2008 17:46

На стіні будинку альпіністи зроблять серце з тисячі кульок

На День святого Валентина вінничанці Ірині Шушкевич коханий замовив серце з надувних кульок та напис "Я тебе люблю". Його викладуть альпіністи вночі на стіні будинку навпроти вікна дівчини. Уранці Ірині принесуть букет із запискою "Виглянь у вікно".

— Люблю робити оригінальні подарунки, — розповідає 27-річний вінничанин Сергій Кравцов. — Цю ідею підказали в агентстві "Шарм".

Для серця заввишки 9 м Кравцов придбав тисячу різнокольорових повітряних кульок. Ще 300 у формі сердечок купив для напису. Витратив 750 грн.

Сергій зустрічається з Іриною півтора року. Увечері 14 лютого він збирається подарувати їй обручку та запропонувати одружитися.

За нічну роботу чоловікові доведеться заплатити альпіністам 350 грн. Вважає, що сюрприз того вартий.

— Торік ми робили подібне, — каже вінницький альпініст Вадим Тур. — Найважче тягнути ті серця на дах. Ми піднімаємося пожежною драбиною, потім звішуємо серце на мотузках. Для контролю прив"язуємо його ще знизу.

Цього року у Вінниці з"явилася можливість замовити серенаду під вікно коханої. Найнятий музикант 20 хвилин співає та грає на саксофоні. Це коштує 50 грн.

— Бачив таке в Іспанії, — говорить саксофоніст Андрій Вовчук. — На ранок 14 лютого вже маю шість замовлень. Переживаю, бо перше замовлення на п"яту годину, а дівчина живе аж на восьмому поверсі.

Зараз ви читаєте новину «На стіні будинку альпіністи зроблять серце з тисячі кульок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі