вівторок, 04 грудня 2007 18:07

На шоу Куклачова величезною кулею поцілили в дитину

Автор: фото: Валентина МУРАХОВСЬКА
  Дмитро Куклачов, син знаменитого дресирувальника Юрія Куклачова, після концерту фотографується з 10-річною глядачкою Аліною Кривенко. В руках тримає кішку Ірму
Дмитро Куклачов, син знаменитого дресирувальника Юрія Куклачова, після концерту фотографується з 10-річною глядачкою Аліною Кривенко. В руках тримає кішку Ірму

Син російського дресирувальника Юрія Куклачова 32-річний Дмитро минулого понеділка показував у Вінниці виставу "Олімпіада кота Бориса". 45 кішок та один собака його театру побували в п"яти містах України.

— Вони практично жодних трюків не виконували, — говорить про тварин 55-річна глядачка Лариса Добровольська. — Покатати кота на гойдалці хіба ж це трюк? А малим із залу дали його потрогати. Я розчарована, бо прийшла з 6-річною онучкою побачити шоу, а це звичайне видурювання грошей. Квитки коштували від 20 до 80 гривень.

Виступ перенесли з суботи на понеділок. Почався він із півгодинною затримкою.

— Ми пізно приїхали, а перед виставою мали ще адаптувати кішок до зали, — пояснює "ГПУ" після концерту Дмитро Куклачов. — Випускаємо їх походити сценою. Інакше тварина може злякатися і трюків виконувати не буде.

У першій частині котів підіймають на кільцях на висоту до 5 м. Потім двох гойдають на каруселі. Через 20 хв. після початку оголосили антракт. Він затягнувся на півгодини.

У другій частині показували "Олімпіаду кота Бориса". Дві кішки змагаються між собою в перескакуванні бар"єрів та ходять канатами на швидкість. Борис пройшовся по витягнутих руках 10 клоунів.

— Колись папа з Москви привіз диск із театром кішок, то вони там їздили на велосипедах, переверталися, — розповідає 10-річна Юлія Баланюк. — А ці тільки прикольно повзали по канату. Мишкою на мотузочку гралися. Я зі своїм котом Томасом теж так можу.

Друга частина концерту тривала 20 хв. Наприкінці клоуни кинули глядачам у зал кулю діаметром до 5 м.

— Моїй дитині цей м"яч попав у голову, бачте, червоний слід лишився, — показує на заплаканого шестирічного хлопчика 25-річна Рима Трачук.

Після виступу кучерява блондинка знімає котів та складає їх у кошики. За сценою чути нявкіт.

— Дайте їм філейку, щоб не нявчали, — звертається до неї Куклачов.

Дмитро виходить без гриму, вдягнений у джинси. — У мене з дитинства алергія на котів, — зізнається Дмитро Куклачов. — Одразу після концерту переодягаюся та змиваю з себе усе, інакше задихаюсь.

Лікується Куклачов за допомогою дихального методу Бутейка, на сцені для гриму використовує протиалергійну фарбу. Вона має неприємний різкий запах.

— У мене досі не виходять трюки, що показував батько, — говорить Дмитро. — Часто з татом сперечаємося щодо дресирування тварин, ніколи не виступаємо разом. Він мене завжди критикує.

Зараз ви читаєте новину «На шоу Куклачова величезною кулею поцілили в дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі