вівторок, 04 грудня 2007 18:06

На ринку "Лісопарк" покупцям більше не роблять знижок

Два тижні тому на ринку "Лісопарк" у Вінниці відкрили одноповерховий торговельний центр "Пасаж". Туди перевели продавців, які торгували продуктами у контейнерах на цьому ринку.

— Тепер нічого не можна знайти, — обурюється покупець 30-річна Ілона Рудь. — Я постійно ходила на базар за літинським сиром, а зараз його заперли в кінець салону, та ще й черга така, що не проступитися. Мушу йти до супермаркету. Продавці тут уже не торгуються. Раньше спускали ціну хоч трохи.

Продавець 36-річна Людмила Моргунова говорить, що за місце доводиться платити 450 грн на місяць, тому тепер вона знижок не робитиме.

Вихідними в торговому центрі багато людей. Продавці нарікають, що їх магазинчики занадто маленькі. Черги вишиковуються в коридор.

— Нам тут краще лише тим, що магазин опалюється, — говорить продавець Олена Барчук. — Постійних клієнтів ми втратили, бо тут незручно купувати. У будні нікого немає, а на вихідні столпотворєніє.

Контейнери, що залишились на іншому кінці ринку, знесуть після Нового року. На їхньому місці до липня побудують ще один торговельний центр, де продаватимуть одяг.

Зараз ви читаєте новину «На ринку "Лісопарк" покупцям більше не роблять знижок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі