четвер, 25 вересня 2008 17:19

На ринках розкуповують теплі ковдри та шкарпетки

— Поки йшов дощ я продала стільки теплих одіял, як за весь минулий рік, — каже продавець ковдр Центрального ринку Вінниці Юлія Остапенко. — Беруть по два-три.

До прилавку підходить огрядна жінка у вовняній хустині.

— У нас вдома від холоду зуби зводить, — каже до продавця Олександра Януш, 45 років. — Спимо під двома одіялами, у теплих носках. Я у спортивному костюмі лягала.

— А нам у дитсадку сказали ковдри покупляти для дітей і ще й здати гроші на калорифер, — каже покупець 28-річна Людмила Міщук. — У садіку 12 градусів тепла, відправляю малого в трьох кофтах. Та й удома не роздягаємося. Живемо в сімейному гуртожитку. Калорифер не включаємо — зразу вибиває світло на всьому поверсі. П"ємо гарячі чаї.

Зросли продажі в продавців теплих шкарпеток.

— Розкуповують, як гарячі пиріжки. Через день їжджу у Хмельницький за новою партією, — каже продавець Ольга Поліщук. — Раньше їздила раз на тиждень.

Магазин побутової техніки розпродує третю партію калориферів, тепловентиляторів, електрообігрівачів.

— Просять, щоб тягнуло небагато світла і гріло, — каже менеджер із продажу магазину побутової техніки Андрій Копайгородський, 27 років. — Найбільше купують масляні радіатори, бо вони самі виключаються. І тепловентилятори, бо швидко нагрівають приміщення.

Літні люди гріються пляшками з теплою водою.

— Кип"ячу чайник, наливаю воду у пляшки і так гріюся під одіялом, — розповідає пенсіонерка Зоя Постоюк, 64 роки.

Міська влада обіцяє розпочати опалювальний сезон 15 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «На ринках розкуповують теплі ковдри та шкарпетки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі