пʼятниця, 18 травня 2007 07:01

На похорони Анатолія Антемюка приїхали 15 депутатів

11 травня на закритому цвинтарі по вулиці Революційній у Вінниці поховали 28-річного народного депутата від Партії регіонів, вінничанина Віктора Антемюка. У Києві в ніч на 9 травня його "мерседес" врізався у стовп і перевернувся. Очевидці кажуть, авто мчало до 200 км/год.

Прощалися з покійним в Будинку офіцерів. Були мер Вінниці Володимир Гройсман, губернатор області Олександр Домбровський, 15 народних депутатів із Партії регіонів. Тарас Чорновіл стояв поруч із батьками Анатолія й раз по раз закривав очі руками. За масивною лакованою кришкою гроба було видно лиш обличчя покійного.

Проповідь виголосив пастор Церкви християн-адвентистів сьомого дня. Присутнім роздавали видану Антемюком книгу "Життя з Ісусом Христом". На першій сторінці надруковано портрет депутата та вітальне слово.

Анатолій Антемюк народився у Жмеринці. Мав двох братів і трьох сестер. За освітою філолог-германіст. Охрестився в церкві християн-адвентистів. Вінничанин не пив спиртного та не їв м"яса. Із дружиною Тетяною, 27 років, виховував двох доньок.

Антемюк працював у автомобільному бізнесі. Був віце-президентом концерну "Укртраст", гендиректором підприємства "Автокомфорт", "Вінавто". Нардепом став торік .

Зараз ви читаєте новину «На похорони Анатолія Антемюка приїхали 15 депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі