понеділок, 17 грудня 2007 18:48

На олімпіаду до Пекіна хочуть поїхати 16 вінницьких спортсменів

Торік із Вінниччини на олімпіаду до Афін поїхало вісім спортсменів. На ігри 2008 року до Пекіна з області є 16 кандидатів. Право участі спортсмени мають вибороти на кількох ліцензійних змаганнях.

— Точно відомо, що мають ліцензії на право участі в олімпіаді легкоатлетка Наталія Добринська та майстер спорту з вільної боротьби Василь Тесьминецький, — каже заступник начальника управління у справах сім"ї, молоді та спорту облдержадміністрації 49-річний Олександр Олійник. — Є великі шанси в боксера Максима Третяка. Він і минулого разу їздив. Чудово на всеукраїнських спартакіадах зарекомендували себе веслувальниця Ганна Балабанова, боксер Андрій Луканчук та легкоатлет Андрій Соколовський.

Олімпійських чемпіонів у Вінниці немає. Проте майже з кожної олімпіади вінничани привозять медалі. Торік у Афінах бронзові нагороди отримали веслувальниці Ганна Балабанова та Олена Череватова. Боксер Максим Третяк вийшов до чвертьфіналу. Стрибун у висоту Андрій Соколовський посів п"яте місце, а Наталія Добринська виборола восьме місце з легкої атлетики.

— Зараз вперто працюю і на олімпіаді планую увійти принаймні у першу трійку призерів, — говорить легкоатлетка 25-річна Наталія Добринська.

Зараз ви читаєте новину «На олімпіаду до Пекіна хочуть поїхати 16 вінницьких спортсменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі