четвер, 14 січня 2010 20:29

На нігті наносять фото політиків

Автор: фото: Валентина МУРАХОВСЬКА
  Майстер манікюру Галина Романишина  у торговому центрі ”МагіГранд” у Вінниці  робить малюнок на нігтях клієнтці
Майстер манікюру Галина Романишина у торговому центрі ”МагіГранд” у Вінниці робить малюнок на нігтях клієнтці

"Гуляли з дочкою по торговому центру, дивлюсь, у куточку якийсь манікюрний бар, дівчата нігті малюють, — каже вінничанка Марина Слинчук, 28 років. — Я й собі розмалювала квіточками. Заплатила 28 гривень. Дешевше, ніж у перукарні, бо там прийшлося б заплатити 40 гривень. Доки я ногті красила, дочка з подружкою в "МакДональдз" сходила. І всі щасливі пішли додому".

Манікюрні бари з"явилися в торгових центрах Вінниці.

— Ідея з Києва, там манікюрні бари діють уже років зо два, — пояснює власниця Яна Сузанович. Її манікюрний бар розташований у торговельному центрі "МагіГранд". — Спочатку люди боялися підходити, бо не звикли до такого. Тепер часто приходять мамочки з колясками. Зручно заїхати, і доки дитина спить, можна зробити манікюр. Підходять школярки, малюємо їм простенькі візерунки.

У середньому малюнки на нігтях роблять півгодини, коштує послуга від 20 грн. Малюють за зразками, яких у каталозі понад 150.

Майстер Тетяна Чудницька на нігті наносить фото. Місяць тому жінка придбала спеціальний принтер, встановила його у продуктовому магазині в мікрорайоні Тяжилів.

Малюнки роблять півгодини

— Можна нанести будь-які фотографії. Зазвичай діти просять котиків, тигрів, ляльок, героїв мультиків, а дорослі — квіти або якусь абстракцію, — пояснює Чудницька. — Перед Новим роком один чоловік замовив фото різних політиків на кожен палець. Якщо в мене немає якоїсь фотографії, швидко шукаю її в Інтернеті та переношу на принтер. Буває, що люди приходять зі своїми малюнками. Одна дівчина принесла картину, яку намалював її хлопець. Ми її зісканували і перенесли на нігті. Послуга коштує 30 гривень. Незалежно від того, чи один ніготь прикрасиш, чи всі 10. Удома пробували наносити фото на нігті на ногах. Класно, але трохи незручно.

Тетяна каже, що картинки часто наносять на мобільні телефони та одяг.

— Вони стійкі, наприклад, на нігтях можуть протриматися більше тижня. Якщо закріпити лаком, можуть і до двох тижнів. А на мобілці триматимуться кілька місяців.

Зараз ви читаєте новину «На нігті наносять фото політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі