середа, 12 грудня 2007 18:38

На Миколая сиротам дадуть по 50 гривень

Для дітей із садків та учнів молодших класів мерія Вінниці закупить 35 тис. новорічних наборів цукерок. Конкурс на постачання подарунків виграла фірма "Союз Галина". Її набори коштують 8 грн.

— Солодощі запакували в паперові портфелики, — пояснює начальник міськвідділу охорони життя та безпеки дітей Валерій Мусій, 55 років.

У пакунках буде один "Суперконтик", два "Гулівери", чотири "Ромашки", два "Червоних маки", чотири "Південних ночі" та карамель.

— Хворим дітям даватимуть подарунки через лікарні, — запевняє Мусій. — Їх розпишуть на дільничних педіатрів. Вони віддаватимуть цукерки на прийомі.

Дві найбільші кондитерські фабрики області "Рошен" та "Вінницька цукерка" участі в тендері не брали.

У Хмельницькому подарунки від мерії дадуть 20 тис. дітям із дитсадків та шкіл. У тендері на закупівлю брали участь фірма "Конті", хмельницька кондфабрика "Кондфіл" та посередник. Представники "Кондфілу" запропонували найменшу ціну подарунка — 7,7 грн. Вони за власні кошти виготовляють упаковку, вітальну листівку від мера та доставлятимуть подарунки. За вимогами, чверть ваги подарунка мають становити шоколадні цукерки, третина — вафельні, чверть — збивні, решта — жилейні солодощі, карамельки та драже.

Подарунки даватимуть на Новий рік. Лише 226 дітей-сиріт отримають їх до дня Святого Миколая 19 грудня.

У Вінниці на день Святого Миколая 207 сиротам дадуть по 50 грн і шоколадці.

Зараз ви читаєте новину «На Миколая сиротам дадуть по 50 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі