четвер, 21 серпня 2008 20:48

На металочерепицю дають 20-річну гарантію

36-річний Ярослав Міщенко з міста Тульчин Вінниччини цього року почав будувати дім. Для зведення стін найняв будівельників. Щоб накрити будинок, приїхав до обласного центру в пошуках майстрів та матеріалів.

— Я ще не визначився чим крити дах,— каже Ярослав. — Думав, руберойдом, хоча схиляюся до черепиці.

У підприємстві "Ладога" готові виконати роботи із зведення даху з вибраного матеріалу.

— У нас є понад 30 видів євроруберойду. Ми офіційні дилери харківського заводу "АКВАІЗОЛ", — розповідає 43-річний Андрій Гринь, директор "Ладоги". — Ми й роботи виконаємо, й письмову гарантію на 15 років дамо. Але для приватного будинку радимо черепицю.

На підприємстві Ярославові запропонували вибрати тип черепиці.

— Від чернівецької піщано-цементної компанії "Техно", харківського бітумного виробництва "АКВАІЗОЛ", до металочерепиці Дніпропетровського заводу "Альбатрос", — радить Андрій Гринь. — Із усіма заводами дилерські договори тому гарантія на покриття до 20 років.

Покрівля 80 кв. м будинку коштує 16 тис. грн, водостічна система "Райн Вей"  приблизно 1200 грн. Усі роботи виконають працівники підприємства "Ладога".

— У нас власні монтажні бригади, із досвідом роботи, — продовжує Гринь. — Вони працювали на перекритті магазинів "Фуршет", "Сільпо", корпусів заводу "Маяк".


Приватне підприємство "Ладога": м. Вінниця, вул. Київська, 16, офіс 419.

Тел.: 8 (0432) 55 44 07, 57 81 52, 57 96 71, інтернет-адреса: www.ladoga77.com

Зараз ви читаєте новину «На металочерепицю дають 20-річну гарантію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі